~ ✿ Violette ✿ ~


                                                                                                                           
Malli: Pullip Alice du Jardin
                                                                                                            
Lempinim/Kutsumanimi: Viole
 Ikä: 16 v
Sukupuoli: Nainen
Tilaamispäivä: 7.7
Syntymäpäivä/Saapumispäivä: ?
Luonne : Violette on suloinen tyttö, joka jumaloi kaikkea söpöä. Hän rakastaa myös hoitaa puutarhaa sekä hän pitää eläimistä erittäin paljon. Hän on todella höpsö ja kömpelö, mutta todella kaunis. Violette on vauvasta asti kompuroinut ja pitänyt kaikesta suloisesta. Hän uskoo kaikkiin keijuihin ja satuihin - hän odottaa yhä satuprinssiään. Violette rakastaan pitsiä, sekä tykkää pehmoleluista joita hän välillä aina pukee.
Menneisyys: Violette on kasvanut yksin metsässä, kun karkasi kotoa. Metsässä hän näki monia eläimiä, ja Violette ystävystyi heidän kanssa. Hän rakasti hoitaa metsää ja pian Violette tottuikin siellä asumiseen. Hän piti siitä metsästä, mutta hän tapasi siellä pikkuisen tytön. He ystävystyivät pakosti, koska eläimet eivät kuitenkaan osanneet puhua. Violette ja tyttö ystävystyivät ja molempien yhteistyöllä metsästä tuli todella kaunis ja ihastuttava. Metsästä tuli pian kuuluisa kauneudesna ansiosta, mutta pian muissa kaupungeissa asuvat kaupunkilaiset olivat niin kateellisia, että kävivät kaatamassa puut ja tuhoamassa sen metsän. Violette ja tyttö yrittivät paeta metsästä, mutta vain yksi pääsi. Niimpä Violette teki mitä hän katui jälkeenpäin - hän sanoi ettei tuntenut tyttöä. Ja niin Violette pääsi karkuun, mutta tyttö jäi sinne metsään kuolemaan. Lopulta Violette juoksi pienen suloisen pupun kanssa jonka hän oli saanut äidiltään ja isältään kun hän syntyi, mutta hän oli vaan koristellut tämän kanin.
Muuta kiinnostavaa : Rakastaa kukkia sekä puutarhaa. Kuluttaa päivänsä puutarhan hoitamiseen ja liikuntaan. Tärkeintä hänelle on perhe ja puutarha sekä kukat <3 Ei osaa olla pimeässä, pakko olla joko valot päällä tai ikkuna auki. Rakastaa retkeilyä ja telttailua.
Perhe: Pikkusisko Charlotte,
Lempijuoma: Hedelmä sekoitus - pirtelö
Lempiruoka: Jäätelö sekä mansikkakakku <3
Lemmikki: Mr. Sweet - kani

Theme ~Kustomoinnit:

Peruukki: Stock
Chipit: Stock
Meikki: Stock
Vartalo: Stock


                                            

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti