lauantai 22. lokakuuta 2011

Just something....

Hellurei! Kirjoittelen näköjään taas yksikseni muttei se mitään. Menin koneelle vieläkun voin, koska kohta pitää taas kuvata niitä kirotun kamoja -.- Juu, no eipä paljon muuta oikeastaan ollutkaan :3 Eikun olipas! Ajattelin kertoa teille tulevat nukkeni ja niiden menneisyyden ja luonteen. Huom. Viimeiset eivät ole varmoja tulijoita, joten lukekaa ensimmäiset siis mieluiten ^^ (Mitä mö höpisen, ei kukaan lue tätä joten whatevör)


                                                             Dal Rozen Maiden Kanaria
 (Nimeä ei päätetty) Kanaria on itsepäinen pippurinen tyttö, joka aina keksii kaikkia jekkuja aina kaikille. Kanaria esittää että vihaisi isosiskoaan Charlottea, mutta todellisuudessa hän ei voisi elää ilman häntä. Kun Kanaria oli pieni, hänen isosiskonsa pelasti hänet tulipalosta, mutta itse isosisko sai haavoja ja joutui sairaalaan. Onneksi kuitenkin Charlotte selviytyi. Kanaria ikuisesti rakasti isosiskoaan, mutta silti kiusasi häntä ja yritti esittää isoa tyttöä. Kanaria keksi kuitenkin isosiskolleen syntymäpäivä lahjaksi lempinimen - Lotte. Charlotte oli niin iloinen että pikkusiskonsa teki hänen sinä syntymäpäivänään jotain niin kilttiä. Hän oli aina halunnut lempinimeä. Kanaria aina teki kortin ja joskus askarteli jotain pientä isosiskolleen, mutta silti Charlotte rakasti häntä. Kanaria unohti pian kuitenkin isosiskonsa, kun koulu alkoi hänellä. Charlotte jäi varjoon, kun Kanariasta huolehdittiin koulun alusta. Charloten kotikaupunki oli pieni, siellä ei koskaan ollut turvallista. Lopulta Charlotte muutti pois kotoa sinne, minne kaikki muutkin muuttavat nuket menivät. Kun Kanaria kuuli isosiskonsa lähdöstä, hän oli kauhuissaan. Hän alkoi heti siitä päivästä lähtien säästää että pääsisi isosisnkonsa luo takaisin.

                                                               Pullip Ddalgi
Emily oli Charloten paraskaveri. Kun Charlotte häipyi, meni Emilylläkin huonosti. Emily oli todella itsepäinen tyttö, mutta silti joskus herkkä. Emily halusi lähteä Charloten perään, mutta hänen vanhempansa eivät antaneet. Pian parin kuukauden päästä, Emilyn vanhemmat kuolivat, ja vain hän ja hänen isoveljensä jäi jäljelle. He joutuivat orpokotiin. Emily löysi monta uutta kaveria, mutta mikään ei ollut yhtä hyvä kuin Charlotte. Jonain päivänä kuitenkin hänen isoveljensä muutti pois, ja Emily jäi aivan yksin. Emily olu surun murtama. Hänen ystävänsä lohduttivan Emilyä, mutta Emily hermostui ja vain alkoi huutaa. Pian kuitenkin Emilykin pääsi muuttamaan, hän yritti etsiä isoveljeään muttei löytänyt häntä. Hän arvasi että hän oli jo lähetetty jollekkin. Emily paketoitiin, ja Emily jähmettyi ja vaipui ikuiseen uneen kunnes joku haluaisi hänet heille muutettavaksi. Niin Emily nukkui silmät auki vain laatikossa.

                                                                Byul Matulite
Mia on hyvin kiltti ja hiljainen tyttö. Mia on Kanarian parasystävä, he leikkivät aina yhdessä eivätkä koskaan eronneet! Mia tuli hyvin usein Kanarian luokse kylään. Mia oli oikeastaan orpo, ja asuin orpokodissa - oli asunut jo kauan. Mia oli nähnyt Kanarian luona monta kuvaa Charlotesta, ja Mia oli jokakerta miettinyt, miksi Charlotte näytti niin hirveän tutulle. Mia oli koulukiusattu jo kauan, Mian elämä oli suoraan sanottuna painajaista. Mia itki hyvin usein, ja siksi hän ei saanut koskaan hymyiltyä. Hän näytti viattomalle ja todellakin surulliselle. Mia oli itse oikeastaan adoptoitu, mutta Mia ei tiennyt sitä. Mia aina kadehti kaikkia ihmisiä - hän oli kaikkia muita ihmisiä surullisempi aina. Mutta silti aina Mia yritti pitää päänsä pystyssä, ja yritti olla alistuvansa surullisuuteen joka ajaisi Mian hankaluuksiin. Mialla ei koskaan ollut ketään jolle kertoa huolensa.

                                    ---------------------Ei niin varmoja tulevia nukkeja--------------------------

                                                     Pullip Lunatic Queen
Lucia (Ei ole varma nimi) oli kiukkuinen ja ärttyinen tyttö pienenä. Hänen isänsä oli jo kuollut autokolarissa. Lucia oli niin surullinen ja itki monta kuukautta. Hänen isänsä oli aina ollut kiltti ja kannustanut Luciaa - toisinkuin hänen äitinsä. Hänen äitinsä taas löi ja oli ilkeä Lucialle. Yhtenä päivänä Lucia kuitenkin karkasi kotoa, todella kauas. Hän löyti pienen luolan, jossa hän kasvoi. Lucia alkoi vähitellen muuttua - hänen hiuksensa muuttui punaiseksi ja hänen silmänsä muuttui sydämen muotoiseksi. Lucia oli kauhuissaan, mutta loppujen lopuksi tottui siihen ja piti itseään maailman kauneimpana. Luciasta tuli itsepäinen ja fiksu tyttö. Lucia luuli, että hän olisi vihdoinkin onnellinen! Mutta eräänä kauniina päivänä, Lucia löydettiin luolasta. Hänelle kerrottiin että hänen äitinsä oli joutunut vankilaan ja että Lucian ei todellakaan ollut turvallista asua enää kenenkään luona. Lucia joutui vasten tahtojaan pakettiin uinumaan silmät auki. Lucia tiesi kuitenkin, ettei kukaan haluaisi häntä.


                                                 

Sori jatkan myöhemmin! Nyt pitää taas mennä kuvaamaan ja listaamaan niitä tavaroita :> Mutta jatkan myöhemmin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti